helgen.

I fredags när jag slutade jobba träffade jag fredrik. Vi gick till kvantum och köpte ingridienser till min kycklingpasta och lite chips och några filmer. När vi kom hem lagade vi mat och sen gick vi upp på mitt rum för att titta på dum och ännu dummare och en annan konstig film.
det var jätte mysigt :)

Igår lördag började vi med att spela monopol med mamma och hasse, senare på kvällen bestämde vi oss för att köra ölspelet, vilket vi inte skulle ha gjort :p hehe, sket full..
somnade hemma hos fredrik.

Idag har fredrik och jag bokat motell på öland. vi ska åka dit över helgen och gå på ölands djurpark :)
Det blir förhoppningsvis roligt.

Pusselipuss.

 hh

pusspuss

jag blir bara mer och mer kär i dig för varje dag som går, älskling.

MYS IKVÄLL !!! :D

<3

internet explorer

haha.

har varit hemma två dagar från jobbet för att jag har haft svinigt ont i magen.
Under den tiden har jag varit med min älskling fredrik och vi har bara tagit det lungt.
Vi har gjort i ordning på mitt rum oh fredrik har satt upp en lampa i taket och en svart sänghimmel över min säng så nu är det bauta mysigt i mitt rum, vi har även mublerat också.

I morgon blir det jobba :)
Efter jobbet ska fredrik och jag hyra ett gäng filmer och köpa godis för att sedan gå hem och laga min berömda kycklingpasta oh sen ta det lungt framför tv:n. Hela helgen ska bli den lugnaste på hur länge som helst. Mej gillar !

 /

hh

sorgligt.

keep your friends close, but your enemies closer.

för er som inte fattar vad det betyder för mig eller vad som menas med det:
dina vänner har du, men dina fiender måste du ha koll på därför ska du ha dem närmare än dina vänner.

Ikväll blir det väldigt tidigt. tänkte lägga mig i ett bad precis efter jag skrivit färdigt i min blogg, efter det blir det en film att somna till..

inget mer att tillägga för dagen, trodde den skulle bli annorlunda än den blev ..
godnatt .

/
hh

tisdag.

hejsan.
i går när jag kom hem sädade jag hela mitt rum efter mina kattungar, snacka om stökigt!
någon som vill ha en kattunge fresten? hör av er i sådana fall.  :)
mysade med fredrik. kollade på film och sov.

Nu sitter jag på jobbet och går igenom prislistan, fortfarande. hur mycket artiklar som helst .. vilket jag redan ar berättat tusen ggr :p (tyck synd om mig då)

Idag ska jag försöka få med mig hasse ut till anneberg och hämta mina kläder och mitt smink och mina öl som blev kvar sen öland. Sen ska jag försöka ta mig till tobbes studio och lämna in papper på hur min tatuering ska se ut.
sen ska jag krypa ner i sängen och sova! hoppas på en och annan puss också :p höhöhö.

Men men, nu måste jag kämpa vidare med alla siffror.
tack o hej.

PUSS

/
hh


Helt förälskad!!






Någon utav de här underbara dressarna ska jag klicka hem!!
är helt jävla såld på allihop så har ingen aning om vilken jag ska välja !
hjälp tack !

PUSS
/
hh


goddag.

Är fortfarande sliten efter helgen. helt sjukt !

Har precis haft vårat måndags möte :p och nu blir det 8 glas. hehe!
Ikväll ska jag bara slänga mig framför tv:n och ta det lungt. behövs!

Nu blir det inget supande på ett bra tag. Ska ta det lungt så länge som möjligt!
Bara det att i nässjö så finns det ju fan inget annat att göra.
Men men ..

Ha en underbar dag.

Puss&Kram.
/
hh

vakna, älskling.

Nehe. nu börjar jag faktiskt få väldigt tråkigt. Har datanördat mig i hela två timmar utan att min älskling har vaknat. Söt som han är när han sover vill man inte direkt väcka honom. Men nu får det vara slut på hans sovande då jag faktiskt tänker väcka han!

                                                                                   

Puss
/
hh

Hemma från öland :)

godmorgon. vet inte varför jag är vaken så här tidigt för jag mår fortfarande fruktansvärt dåligt sedan midsommar!
Jag och fredrik  åkte hem en dag tidigare än planerat detta för att det fanns plats i måns bil och både jag och fredrik saknade en säng så mycket! Plus att  Elina som jag skulle vara med där nere redan hade tofflat hem. Lite surt!

Torsdag.
Jag vaknar, dricker kaffe med min lover och sedan sminkar jag mig. Efter detta möter jag Elina och sofie för att gå till systemet. Köpte min dricka och bar mig sedan hemåt Elina med en kundvagn :p
Elina och jag gjorde oss färdiga och öppnade våran första öl (klockan är ca 12.00) Sedan kommer Janne och kör ut oss till anneberg. där drack vi lite till och väntade på sabina. hon sa först att vi skulle vara färdiga att åka  klockan två! klockan blev två och ingenting var färdigt :p klockan blev tre/halvfyra och vi skulle äntligen ge oss iväg. Men när vi kommit en liten bit upptäcker man att skivorna inte funkar i bilen så vi måste vända för att åka tillbaka till sabinas syster emma och fixa detta. En halvtimma senare är vi påväg mot eksjö och ska även stanna där för att köpa alkohol och lite sånna där grejer!
När allt är färdigt och vi ska köra vidare mot ÖLAND så kommer självklart emma på att hon definitivt inte tänker köra denna bilen, hon blev alltså tvungen att vända tillbaka till anneberg ännu än gång och för att visa våran surhet fick hon åka själv och tömma bilen och lasta över till den andra helt själv, medans vi satt och åt mat. Efter maten sticker vi till grillen och ska köpa en korv till emma. (vid den här tidpunkten var jag både onykter och irriterad och inget hade gått som det skulle) Emma kom och hämtade oss där och vi bar oss äntligen av mot ÖLAND! Väl framme var man sketfull och började festa, blev endel bråk och läskiga snubbar men kvällen var kul i allafall.

Fredag.
Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde excakt när jag vaknade men jag minns att jag la mig och solade med sandra och tom och öppnade då min första bira. vet inte hur många gånger jag lyckades somna igen och hur mycket jag bråkade med fredrik, men minns att klockan närmade sig fyra och att jag och Elina bar oss iväg från tältet och satte oss och drack, efter några bira till vandrade vi genom campingarna och satte oss sedan under ett träd. Där satte vi oss en stund och borat kom och dansade en mycket avtändande dans för oss ett gott skratt i allafall! :p
sedan gick vi tillbaka till tältet (då vi hört rykten om att fredrik och joppe hade kommit tillbaka) vi sprang och pussade lite på dem, sen drog vi igen. Denna gången åt vi först mat sedan träffade vi kalle och följde med på fest. Där träffade vi sabina men jag ville inte stanna då jag tyckte det var en grymt tråkig fest så vi pallrade oss vidare. och efter en stund gick vi tillbaka till tältet.
Sen lånade jag en sån där mössa som man kan sätta i öl i för att suga ut det genom sugrör, blev kalas full efter ett antal par öl. Sen blev det tältet med älskling :)

Lördag.
vaknar upp och mår skit dåligt! vet inte hur länge jag och fredrik stannade i tältet men ett bra tag i allafall. När vi sedan bestämde oss för att duscha så var ju dusch jävlarna as kalla. Även om vi la i en femma som man skulle. Alla andra lyckades få varmvatten utan vi. så v sket i det och gick tillbaka till tältet, låg ännu en stund i tältet men började sedan supa igen. Det gick inte bra. blev kalasfull fort och lånade den där konstiga mössan igen. lyckades inte lika bra med den idag.
Sedan åkte vi hem med måns och linus. Måns hade världens hemskaskte humör och alla andra helt sega, så det slutade med att man somnade efter att ha fått lite mat i magen.
När vi närmar oss vetlanda mår jag så fruktansvärt illa och känner mig riktigt svinfärdig, ber måns stanna bilen. Men kunde inte kräkas i allafall. Somnade nog om lite igen (tror jag) Sen var vi hemma i nässjö. jag och fredrik gick upp till honom och lade oss i sängen och låg där hela kvällen. duschade senare och fredrik gjorde underbart goda varma mackor. vi kollade på bert & mysteriet på greveholm. haha, det blev en riktigt bra helg.
och tacka fan för att slippa ett äckligt tält en natt till.

Nu sitter jag här vid datan medans älsklingen sover. funderar på att sätta på en film och somna lite till.
I morgon ska man jobba igen.  Hoppas ni haft en bra midsommar!

Puss
/
hh


STRESSAD!

aj, mitt huvud!!
15 miljoner siffror snurrar runt i mitt huvud nu, eftersom siffror är det enda jag håller på med på jobber just nu.
och sen är jag så sjukt stressad och det är så mycket att göra. måste koppla av!!

waaaaah!!!

yeahyeahyeah.

Hejsan. är på jobbet. jag och daniel har precis varit i Skillingaryd hos några leverantörer och fixat med lite grejer.
Nu ska vi väl äta lunch på 8glas hoppas jag.

Idag när jag kommer hem måste jag upp till marica för att hämta mitt smink och sedan hem till nicco för att hämta mina byxor. Sedan ska jag packa färdigt det sista inför i morgon och sedan gå hem till elina, då ska jag sätta i löshår och hon pratade om att färga sitt hår. Sen nanar jag där, för att sedan gå upp och gå till systemet och köpa min alkohol.
Sedan ska jag och elina börja supa :) Vi lämnar nässjö vid tolv tiden, naaajs!!
Detta betyder att det inte blir något bloggande på hela helgen, men förhoppningsvis en lååång och intressant uppdatering på söndag kväll eller på måndag förmiddag. Allt från mig, puss o hej !







/

hh

ÖLAND!

Ja, äntligen har jag fått lust med Midsommar! Åker på torsdag med min käre vän Elina!
vi åker dit med zabina och hennes syster och någon mer. Tänker göra allt för att ha så kul som möjligt och göra allt för att undvika bråk. Längtar som satan nu !!
yey :D

Nu sitter jag på jobbet och idag har jag fanimej jobbat som aldrig förr, känns riktigt riktigt bra eftersom jag har fått mycket gjort! idag ska jag hem och prata med mamma, antagligen träffa elina för att planera och prata lite med min käraste Nicolina <3 sen blir det att sova som en stock, för i morgon måste jag verkligen upp i tid! ska jobba skiten ur mig eftersom jag inte hinner jobba på torsdag och jag har liksom inte riktigt vågat berätta hela sanningen för pappa och sa därför bara att jag skulle jobba halvdag :p Så i morgon ska jag jobba gärnet minsann!!

Nu ska jag gå ut och ta mig en cigg och ringa någon rolig person.

ha en toppen dag.
PUSSS

/
hh

fy.

- jag hatar att ha en klump i magen utan att veta vad den betyder ..
/

hh

Midsommar.

av någon konstig anledning vaknade jag gråtande idag. Jag vill inte ha midsommar, känns som att allt kommer att gå åt helvete. jag grät som en jävla gris och jag fattar inte varför. min hemskaste morgon någonsin :(

- nu sitter jag och jobbar. så hinner inte skriva så värst mycket. Men i allafall idag när jag kommer hem ska jag träffa fredrik, min älskling. Blir nog sova väldigt tidigt ikväll.
har sådan hemsk mensvärk också. gillar vi inte!


hejdå.
/

hh

helgen.

torsdag: Slutade tidigt eftersom jag skulle till ungdomsmottagningen. Efter det gick jag hem. Ringde nicolina och drog mig bort hem till henne. Snyltade dricka utav tommy ;p blev lagom full.

Fredag: bakis. Var nere på stan och köpte alkohol, åkte hem till marica och vi började supa :) Sedan kom sofia och amanda och swärdh och då åt vi den berömda varma smörgåstårtan. eftrer dte körde vi någon lek & efter det åkte jag och swärdh bort till nicco och där blev det lakrits shottar och kareoke. najs bajs :P kom inte till avslutningsfesten utan gick hem och deckade i stället.

Lördag: Bakis. tredje dagen alkohol. Drack först hemma hos nicco och sen gick vi bort till sandra. fortsatte festa där och sov sedan där.

puss


summer air.

godmorgon.
I går när jag skulle åka med tåget vid 17.08 så var det ju självklart försenat, väntade på stationen i två timmar ca.
as tråkigt.
När jag kom hem städade jag mitt rum och då kom joanha och nicolina på besök. Vi drack lite kaffe och pratade lite (:
Sedan kom min baby. Vi gjorde typ ingenting. Jag låg vaken länge och spelade på min mobil då jag köpt ett as roligt spel :P
Nu sitter jag på jobbet, ska inte jobba så länge i dag för jag ska till ungdomsmottagningen och fixa med p-piller!
Ska gå ner till tobbe sen också och lämna min text till tatueringen (:
naajs !

Pusselipusspuss

/
hh

faaannn

Nu är jag så röksugen att jag tror jag smäller av snart.
har inte rökt en cigarett sen klockan 8 i morse, vilket är sex timmar sedan.
jag dör..

PLUS att jag inte får något "sommarlov" förens vecka 27 för att nu ska jag börja gå igenom hela prislistan och kolla vad som inte stämmer och la la la. Trött som en gris.
fan dag!

/

hh

4 månader <3

Igår när jag kom hem stod det 10 helt fantastiskt fina rosor på mitt rum och ett jätte gulligt kort som min älskling varit där och lämnat <3 verkligen såå gulligt :) I love i love.

i går spenderade jag min kväll med fredrik och vi kollade på fotboll och sverige vann ! :D
Sedan var jag så himla trött så jag slocknade direkt. I dag gav jag fredrik frukost på sängen :p höhö.
Sen tog jag tåget till jobbet.

I kväll när jag kommer hem ska jag träffa Elina och prata lite (:
Elina är bra:)

tack och puss och hej.

/
hh


slyna.

fuckema

glömde.

Glömde tala om att jag fick frukost på sängen i morse, det var verkligen vad jag behövde. Kaffe och ostmackor med gurka som Fredrik gjorde <3

Älskling. Efter allt vi gått igenom (under så kort tid) så måste vi förstå att vi någon gång kan förlora varandra, det vill jag inte. För jag älskar dig och vill göra allt med dig! vi måste lita på varandra, till 100 %

Pussis
//
hh

finsk lapphund.

I Juli ska jag följa med mina grannar för att titta på en vovve.
Vill ha en hane :) Det är världens vackraste hund utan tvekan!!

Sen ska jag också vara hundvakt en helg hos dem som har hundvalparna, då hoppas jag på att fredrik följer med mig (:
ihih.

I´m back.

Efter många om och men är jag tillbaka här, för det första för att denna sidan är min första och för det andra är den mycket enklare att använda sig av.

plus att jag har fått klagomål.
Så nu kan ni följa mitt liv på denna sidan igen.

I morgon har jag och fredrik varit tillsammans i fyra månader men eftersom han inte är hemma i morgon ska vi fira idag.
vet inte vad han har i kikarn men han skulle iallafall hem till mig nu på dan när ingen var hemma och göra något ?!?!
mihi.

Nu har jag totalt bestämt mig för vad jag ska tatuera !
"Keep your friends close, but your enemies closer"
Så bäst!

ha en trevlig dag mina kära läsare.
Pöss
/
hh

RSS 2.0