Godmorgon.

Idag är jag lite bakis..
var med marica igår och vi köpte några bira och jag blev lite på lullen så att säga :p
Gick bort till sofie en sväng för att sedan gå hem och nana..

I dag ska jag städa för att få i hop lite extra pengar, det är alltid gött det.
Efter det ska jag hemåt och leta fler att städa hos.
Kanske träffar någon vän en stund.
Sen vet jag inte mer.


love you.



 hh

de sämsta månderna i mitt liv

Det är bara till att acceptera. Det är precis vad jag tänker göra.

ont.


dags för uppdatering!

Hejsan. Blir endel att skriva om idag . men ska försöka skriva det så kortfattat som möjligt!

Ifredags åkte fredrik och jag till öland. där vi bodde på ett motell. När vi kom dit drack vi ett par öl och gick sedan och la oss. På lördagen åt vi frukost buffe för 70 spänn och jag kan ju säga att det definitivt inte var värt det då det endast fanns några frallor och ost .. typ !
Sedan gick vi till djurparken där det var riktigt kul. tills vi kom till tivolit i allafall. Vi var hungriga och ville äta, men har aldrig i hela mitt liv varit med om att mat är så dyrt. fredrik köpte tex en pizza för 75 kr & saken var den att det var en sån där eldorado pizza som man värmer i micron och som kostar mellan 10-20 kr. SÅ SJUKT! En slush skulle ha kostat 50 jävla spänn.
Sedan går vi till karusellerna. Där var alla spel automater sönder och varenda liten del i karusellerna lät och knakade och rörde på sig! usch ...
Sedan gick vi till vatten landet som var okej.
sedan tillbaka till djuren :P

I söndags kom fredriks mamma och syster och systers pojkvän och hämtade oss. Vi åkte in till borgholm en sväng och sedan åt vi på mcdonalds och sedan kåte vi hem..

På kvällen tog vi det lungt bara jag och fredrik eftersom jag var helt ensam hemma.
På måndagen kom först elina och joppe på besök och då började vi dricka lite och köra öl spelet. Sedan kom nicolina (: Sedan kom även marica och lucas och det blev en väldans fylla.

På tisdagen träffade jag käraste nicolina. Vi köpte godis och kollade på film (: På kvällen gick vi hem till fredrik och kollade på ännu en film och sedan gick hon hem och jag och fredrik gick och la oss.

I går var det bara en ta det lungt dag. drack kaffe och mysade med fredrik och avslutade kvällen med filmen DET, vilken inte var så läskig som den var när man var yngre.

Idag vet jag inte vad som händer.
kolla bilddagboken där jag lagt upp nya bilder.
citticat är mitt namn där.

Pusselipuss

hh

tiden går fort.

Ja. nu är det helt pöltsligt juli månad och jag minns fortfarande januari som igår. Det var så himla mycket som hände den månaden mycket roligt som jag aldrig kommer glömma men även saker jag önskar aldrig hade hänt.
tiden i min lägenhet, god i miss it. till viss del! Saknar själva lägenheten, att alltid veta att man kan vara för sig själv utan syskon, föräldrar eller överhuvudtaget någon som kan störa en.
I mars flyttade jag hem till mamma igen. När hon flyttade till nässjö, ´jag ser det i bland som ett väldigt stort misstag..

I januari träffade jag fredrik, i januari festades det hejvilt utan en tanke på skola dan därpå, i januari var jag och nicko som två ihop klistrade systrar. Mycket var så roooligt. men mycket gick också åt helt fel håll på samma gång. ibland föll jag ner i en grop helt enkelt.

tacka fan för att det inte var fler gånger än det var. Vem vet vad jag hade gjort nu idag i sånna fall.
- jag spyr på just det där.

I sex månader jag har och fredrik träffats nu snart och varit officiellt tillsammans i fem, den 11 juli.

Mycket som har hänt och som har förändrats, men jag är inte rädd för förändringar just nu.

Nu sitter jag och jobbar. Har bara några ordrar kvar sen "semeeeester" - som jag sååå gärna vill kalla sommarlov.

I helgen blir det öland med fredrik, ölands djurpark och mys. <3

tack för mig
hejsvejs.

hh

RSS 2.0