trist

Hej. Sitter här hemma hos Roj och har jävligt tråkigt, han bara spelar hockey hela tiden. irriterande till max ! GAH, jag vet inte vad jag ska göra!? Han vägrar sluta.
Råd?
I morgon ska jag träffa min söta Jenny (: Det ska bli så roligt! <3
Det här är det andra inlägget jag skriver idag och det är rojs fel, för han tråkar ut mig när han spelar.
GAHH ! Hoppas han tänker sluta spela snart och pussa mig istället ...
Fresten så funderar jag på att ta hem min kattunge till lägenhetern nån dag nu snart, då behöver man aldrig vara ensam (: hihi.
Well well..
Här kan jag ju inte sitta hela dan.
Pusshej



Helsingborg

I lördags åkte jag till Helsingborg på kroatisk fest. Åkte typ vid sju och kom hem någon gång på morgonen igen, haha. Det var roligt :)
I söndags skulle jag, marica, sofia, annie, jacob och lukas gå till huset. Shit vilken kö! Årecis när de slutade släppa in var vi precis i början av kön. Störande ja! Sen gick jag, marica och hennes man hem till mig, åt lite, sen sov. I går badade vi på rosenlund och vi kom fram till att allt där inne var både större och roligare när man var mindre, så vi stannade inte speciellt länge :p
Sen åkte jag hem till min älsklings roj <3
nu spelar han hockey på xbox! (ovanligt?)
Yeah yeah.
Pusshej.

Fn-dag/dans

Igår var det fn dag som sagt, as soft dag! Tittade på film och så. Efter skolan gick jag, dhuri, josipa och johanna hem till hennes brors lägenhet, drack kaffe och snackade om massa grejer. Sedan gick vi till skolan för vi skulle ha öppethus för niorna . Jag och johanna skulle visa hur våra danslektioner går till så vi gick och dansade en stund. Sedan gick vi hem till Johannas brors lägenhet igen, drack ännu mera kaffe och hjälpte Dhuri att plugga lite. Sen gick jag och dhuri hem till henne och sov, var skit trött !! I morse försov vi oss till tio, men det visade sig att bosse inte var här så ingen höll koll på närvaron i vilket fall. Nu sitter jag och Dhuri i öppna datasalen.

I dag ska jag, marica och joanha hem till min lägenhet och måla :) Det måste bli färdigt tills på söndag! Vilket det kommer bli. På lördag är det pigalle, ska inte dit! Men på söndag är det huset och dit ska jag, längtar.. hoppas det blir lika roligt som jag förväntar mig att det ska bli.

Skriver mer i morgon.
Pusshej!

Rosa

Hellu.
Igår fortsatte mitt intressanta liv som vanligt. Gjorde ingenting speciellt, var hemma i lägenheten kollade på tv, städade lite, saknade roj. Vid ca halv sex åkte jag och pappa och köpte färg: Rosa och vit. Det är färgerna jag ska ha i sovrummet/vardagsrummet. I kväll ska jag och pappa måla taket, eller ja.. Jag tänker låta pappa göra det jobbet :) Sedan ska jag väl försöka läsa ut boken saknad, vilekt är ett måste. Den börjar faktiskt bli bra nu, ändå..

Nu sitter jag i skolan och har praktisk marknadsföring.. Behöver inte säga mer än så, det är tråkigt.
I morgon är det fn dagen, slipper lektionerna. GÖTT ! Sedan efter skolan har vi informationskväll för alla nior. Jag ska stå vid handels monter och försöka sälja in i elever till Handel, Sedan vid halv sju ska jag dansa för dom som vill se :p hehehe. Men sedan ska jag också hem och försöka måla så mycket som möjligt, så i morgon blir det en lång dag känns det som.


'Nu måste jag springa iväg. Hejdå !


Helgen i tranås.

I fredags åkte jag till Emelie i tranås. Vi åt tacos och tog det lungt. Båda två var jätte trötta! På lördan drack vi kaffe sedan gick vi ner på stan och mötte Klave en snabbis, sedan gick vi och handlade. Sen gick vi hem till Emelie och lagade korvstroganoff (: Sen gick vi och lade oss och sov. Haha ! Sov till halv sex ungefär och då tog vi Lite vin och lite öl, sedan gjorde vi oss färdiga för att gå på fest (trodde vi) Vi mötte upp sandra och väntade på någon, Sen gick vi hem till denna person som jag inte vet namnet på, det sög verkligen!
Sedan gick vi till en annan "fest" där det bara var raggare, vi gick därifrån ner till stan och så träffade vi emelies pojkvän lite snabbt och sedan gick vi hem och sov. I går städade vi och kollade på tv och så (: Haft en jättebra helg som vanligt när jag är med henne.

I dag ska jag förhoppningsvis åka och köpa färg till min lägenhet med pappa. Sen ska jag väl inte göra så mcket mer... Saknar min roj jätte mycket, han åkte till skottland i går och kommer hem på söndag, då ska jag gosa ihjäl mig med honom ! <3

pusshej

mitt första inlägg.

Hej.
Upptäckte att jag hade en blogg, så jag bestämde mig för att ta bort den och göra en ny.
Nu sitter jag i skolan och har Småföretagande, det är inte speciellt kul men så äre. Måste man så måste man!
Efter skolan ska jag först och främst köpa nya skor, sedan ska jag och min vän Marica åka till Jönköping och städa i min lägenhet där jag inte har varit på ett bra tag nu. Tvekade ett tag och visste inte om jag ville bo kvar. Men nu har jag bestämt mig för att göra det i allafall :) Det finns ganska mycket att göra i lägenheten, ska måla om och sådär & Pappa har fortfarande inte fixat mina köksmöbler, men de kommer nog så småningom. Snygga kommer de bli i allafall, det är en sak som är säker.

I helgen ska jag åka till mig kära Emelie Lilja i tranås (: vi ska mysa hela helgen, det ska bli så kul!! Men sen kommer söndag och då åker min roj till skottland :/ jag vill inte! Kommer inte ses på jättelänge, synd om mig!

Skolan, ja .. Den går väl hyffsat nu i allfall. Mycket bättre än förra året och så.

RSS 2.0