- gris-slakt i gryta precis utanför min grind

Hejsan
Igår kom sana och sofie ungefär vid fyra tiden. Då åkte vi upp till tobbe för att sana skulle tatuera sig, sätt där till ca halv tio sen åkte vi hem. Känns jätte lustigt att sanna kör bil :p hel skumt. Gick och la mig direkt när jag kom hem typ.
Idag när jag vaknade var jag med om det mest groteska du kan tänka dig. Gris-slakt, gubbjäveln som äger gården vi bor på har en ladegård med grisar och sånt och i morse hade han allt lust att döda dem! En kokande gryta stor som ett hus stod utanför min grind, jag ser sprattlande oskuldsfulla grisar i en kran. MEN HALLÅ? lever de när de ska koka dem? Det ryker så in i helvete från den där grytan, det ligger grisar där i! Hur i helvete tänker gubb äcklet när han slaktar grisar på sin gård när han hyr ut huset? Jag som dessutom älskar grisar, levande sådana. Jag kan lova att detta var den värsta synen jag någonsin sett. Att se grisar hänga upp och ner på en jävla lyftkran sprattlandes och inte fattar att vilken sekund som helst ska de dö.
Äckligt så in i helvete.
Tror jag är på väg att bli vegitarian, att äta av djur som inte har någon chans att försvara sig mot denna groteska varelse som människan, det är sjukt!

Nu är det fredag kväll och sanna och sofie är här, i kväll blir det mys!
Pusshej.


jävla idioter till människor

trött

Godmorgon.
idag gick jag upp vid sex, ovanligt sent om jag ska vara ärlig. Brukar alltid behöva gå upp halv sex om inte innan det. Men jag hann ändå med tåget. Sitter i skolan och har öfa, det är faktiskt jävligt roligt eftersom jag är försäljningschef och vice vd, man känner sig lite högre upp då och då känns det mycket roligare. Men nu har jag gjort alla beställningar och allt annat så nu har jag ingenting att göra. Idag ska jag vara med min älskling (: tänker äta upp honom tror jag. ♥

På torsdag kommer sanna och sofie :) Jag saknar dem så himla mycket och är superlycklig för att de kommer.
Så förhoppningsvis blir det en helg med dem.

Nu ska jag försöka hitta någonting att göra på öfat. Så vi hörs

Pusshej

bakfull?

Godmorgon. Blev ganska full hos Amanda igår. Nu är jag hemma hos marica och har sovit här.
Upptäckte en sak på bilddagboken, men tänker hålla käften så gott det går.....
Har absolut inte pengar så det räcker denna månaden, jag har shoppat lite för mycket! Har ca 500 kr kvar och jag bor i en egen lägenhet!? Nudlar för dig i två veckor JAJJA! Sånt är livet, har blivit en shopoholic eller hur det nu stavas. Kan inte sluta shoppa, det är det ända jag har i tankarna HELA TIDEN, till och med när jag pluggar.
Aja, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv!
nu ska jag alldeles snart åka hem till min katt. Tycker synd om henne för hon har varit ensam.
usch, fy på mig. Sen ska jag nog gå bort till pappa och hälsa på en stund. Meja & Lova <3

I morgon är det skola & sen är det bara en massa plugg som gäller! Har turism prövning den 20:e så det blir plugg  väldigt väldigt mycket nu. Aja, vi höres i morgon

Pusshej.

- halt, snö, och fest hela dan

hej
igår var jag hos Nina med Joanha och Amanda, fest för full rulle. Drog vidare till Jonte och festade vidare där. Gick till snabbt och gott och fick gratis mat av rojs pappa (: Sen sov jag och joanha hos nina. I dag har jag inte gjort mycket hitills, kom till marica för en stund sen. Hon hade lagat Planka till mig (: Nu gör vi oss i odrning och ska sedan till Amanda och festa idag igen.
NICE !

PUSSHEJ

- fredag hela veckan.

Hejsvejs.
Igår efter att jag varit hos pappa träffade jag Amina och Linda och drack kaffe, det var mysigt. sen gick jag hem och städade.. Det var tråkigt. Nu sitter jag i skolan & har näthandel. Efter skolan ska jag nog åka hem och ta det lungt. Fast känner inte riktigt för det.
I morgon blir det fest hos amanda (: Skojjsigt värre ! Ska äta middag med marica innan också <3
Hoppas det blir en bra lördag. På söndag vet jag inte vad jag ska göra, men på måndag ska jag vara med roj !!!
Saknar han.
mycket

Nähe, nu ska jag försöka lyssna på Bosse så gott det går.
Hajdå!

- Att försova sig om och om igen.

Japp. Tredje dagen denna veckan som jag rent ut sagt skolkar ! Men det finns ett mycket finare ord för skolka. Försova sig och inte hinna med tåget, säger du det så låter det mycket mycket bättre.
Sov i min fotölj inatt igen och det var definitivt inte skönare inatt. Minns att i morse vid åtta tiden så ringde amanda mig för att ta sällskap på bussen till skolan, men jag tror jag somnade om lika fort vi lagt på igen. Vaknade typ vid elva tiden. Gick ner till tvättstugan och skrev upp en tvättid, drack kaffe och kollade på tv. Det roliga är att jag vet precis hur min morgon ska se ut när jag så att säga "skolkar" jag börjar alltid med att sätta på kaffet, sen kollar jag mig i spegeln och ler. Sedan tittar jag på Rachel Ray vilket är ett mat program, sedan börjar momento som jag hatar men ändå alltid fastnar framför, sedan kommer underbara våra bästa år , tack för detta underbara programmet ! Sedan blir det oprah.. sen är klockan ca 2 och då försöker jag städa. sen vet jag inte.
Men jag tror ingen bryr sig speciellt mycket om vad jag gör när jag är hemma från skolan faktiskt , haha.
I allafall så sitter jag hos pappa nu, käkade nyss lite mat & busade med meja. Snart ska jag hem och ta hand om min kisse.
Skriver antagligen i morgon igen.
Pussokram

- en söt kattunge

Igår blev det ingen skola för min del, hade sovit hos Tina och hade inga bra kläder. På eftermiddagen åkte jag ut till mamma och hämtade alla mina saker som jag har där och min kattunge. Köpte lite saker till henne på a6, åkte hem till lägenheten, gick bort till pappa och umgicks med lillasyster meja en stun (: hon är för söt!!  Sen gick jag hem och gosade med kissen och städade och åt.
När jag skulle sova upptäckte jag ett äckligt kryp på min säng. Så bestämde mig för att försöka sova på fotöljen i stället, när jag kommer hem i dag tänker jag slänga mina kuddar och mitt täcke och dammsuga i min säng tills det inte finns något kvar på den :p Ska skriva upp en tvättid också när jag kommer hem. Japp! Så är det när man bor själv, städa och diska och tvätta!
Måste hinna plugga Turism också, för jag har min prövning den 20:e november och jag kan tänka mig att det är en hel del att plugga till.

I helgen vet jag inte vad som händer. Sånt som märks.

Hejsvejs!

halloween

Nu har det varit lov i en vecka. Har varit ganska mycket på g, men det mesta har varit tråkigt. I lördags var jag och joanha på halloween fest hos Lisa. Det var helt ok, men kände knappt någon som var där så.. Roj kom och hämtade mig och vi åkte hem till han. I går hade jag en riktig tv dag, gjode inget annat än glodde på tvn.
I dag försov jag mig och hann inte till skolan. Så nu sitter jag hemma hos tina och dricker kaffe! I morgon får jag min katt :) vovven heter hon. Roj ringde innan och sa att han har kommit in på polishögskolan. Är jätte glad för hans skull :D Men han kommer flytta till stockholm så jag kommer sakna honom jätte mycket :/ Men det löser sig med det skulle jag tro.
I morgon ska jag till skolan. Första lektionen är dans så det är soft som fan :) Har tydligen prov på engelska boken som jag inte ens börjat läsa i ännu .. Jobbigt för mig !
Älskar min polis roj (:

RSS 2.0